full screen background image

Informatii despre livrare


Livrarea produselor:

- se efectueaza in 24 de ore;
- se efectueaza prin intermediul firmei de curierat rapid Fan Courier;
- pretul transportului este de 19 ron TVA INCLUS  pentru TOATE orasele din aria de acoperire Fan Courier;
- pretul transportului se va regasi pe factura fiscala ca pozitie distincta; 
- toate produsele se livreaza insotite de factura fiscala si de certificatul de garantie;
- in cazul in care produsul comandat de dumneavoastra nu se afla in stoc va va fi comunicat telefonic Termenul de livrare;
 
Lista completa a localitatilor din aria de acoperire Fan Courier o puteti gasi la aceasta adresa: www.fancourier.ro/orasele/locatiiFAN.pdf.
In cazul comenzilor in care adresa de livrare nu se regaseste in lista locatiilor Fan Courier se va aplica una din urmatoarele proceduri, ce vor fi agreate telefonic cu dvs. inainte de a trimite coletul:
1. Se va trimite coletul la adresa de livrare indicata in comanda si se va aplica un cost suplimentar, in cuantum de 0.8 lei * nr. km suplimentari (numarul de km suplimentari va vor fi comunicati telefonic);
2. Se va trimite coletul la cel mai apropiat sediu Fan Courier de dvs., de unde urmeaza sa il ridicati, fara nici un cost suplimentar. In momentul in care coletul ajunge la sediul Fan Courier cel mai apropiat de dvs. veti fi contactat de un angajat Fan Courier pentru a vi se comunica faptul ca respectivul colet a ajuns la dansii si pentru a va comunica adresa sediului Fan Courier de unde puteti ridica coletul.

MAGIC KIDS ARENA SRL
RO 23588989
J40 /5561 /2008
Str. Marinarilor 31 Bucureşti
Cont: RO43INGB0000999902765607
Banca: ING

  Powered by

  Talksmart.ro © 2017 | ANPC

Solutionarea online a litigiilor

Compari.ro - ghid autentic de shopping